Vind de oorzaak

Vind de oorzaak van het huilen en het gedrag van jouw baby

Als je baby zich anders ontwikkelt of meer huilt dan je verwachtte, dan kan het veel uitmaken, om de oorzaak te achterhalen.

Realiseer je dat het niet komt door iets wat je fout doet. Voor jouw baby ben je het belangrijkste wat er bestaat; de oorzaak kan liggen in iets, waar je niets aan kunt doen en zelf geen invloed op hebt.

Ook al ken je je baby net, hij of zij heeft al een heel leven achter zich. Een leven in jouw lichaam en in de baarmoeder. Daarin is je baby “ingesteld” op het leven wat hij buiten de baarmoeder gaat krijgen.

De conceptie en de tijd, die jouw baby in de baarmoeder heeft doorgebracht, kunnen van invloed zijn op de manier waarop je kindje in het leven staat.

De ontwikkeling in de baarmoeder, de aanleg van het lijfje en de reflexen, waarmee een lijfje aangestuurd wordt, kunnen invloed hebben op de manier waarop een baby geboren wordt en zich buiten de baarmoeder verder ontwikkelt.

Er is soms dus niet zo maar even de vinger op te leggen.

Vraag jij je af of er bij jouw baby sprake is van een voorgeschiedenis die van invloed kan zijn op zijn gedrag, de manier waarop hij op voeding reageert, zijn slaapgedrag en/of huilgedrag? Ik denk graag eens met je mee of er een oorzaak te vinden is voor dit gedrag en of er een oplossing is, die je aanspreekt.

Als je het contactformulier invult, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op.

www.saskiababycarecoaching.nl

Liefs, Saskia Bionda

Sitefoto baby-ouderhand.jpg

Posted on nov 03, 2020.